Intakegesprek

Aanbod bedrijven Stoelmassage in combinatie met Coaching.

Inzet van Stoelmassage en Coaching  bevordert en ondersteunt  gezondheid van medewerkers preventief of bevordert herstel bij ziekte (bv. aangevraagd door ARBO- diensten).

In de Coaching kan ik op het gebied van motivatie structuren en denkwijzen veel betekenen. Vaak zitten mensen vast in eigen patronen wat hen ongewild belemmerd om te komen tot oplossingen.

De combinatie van massage en coaching heeft een positieve invloed op veranderingsprocessen in het lichaam en geest. Vaak is dit een stimulans om bij ziekte de draad weer op te pakken en weer motivatie te ervaren. Door stoelmassages en de wijze waarop ik contact met hen maak gaan mensen zichzelf weer voelen en ervaren. Hierdoor kunnen ze weer vanuit zichzelf keuzes leren maken en grenzen te stellen, die helpen om weer adequaat deel te nemen aan het arbeidsproces.

 Verschillende manieren van aanpak om stoelmassage en coaching resultaatgericht in te zetten en ziekteverzuim te verminderen.

  1. Inzet voor zieke medewerkers.
  2. Medewerkers die dreigen uit te vallen ( risicogroep)
  3. Ondersteuning voor gezonde medewerkers.

Bij 1 en 2 adviseer ik behandelingen van een half uur.

Bij 3 volstaan behandelingen van 20 minuten.

Massages die binnen  werktijd vallen zijn fiscaal aftrekbaar, voor meer informatie zie fiscale voordelen.

 

Aanbod particulieren.

Particulieren die meer willen weten over behandelmethoden en werkwijze kunnen contact opnemen voor een intake gesprek. ( Telefonisch of via mail). Tijdens het gesprek worden hulpvragen, mogelijkheden en ontwikkel-wensen besproken. Als u hierdoor gemotiveerd raakt om een start te maken met  het begeleidingstraject maken we samen verdere afspraken.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/